Nieuwsbrief 40 - September 2016

Beste relatie,

Een brand of andere calamiteit heeft grote impact op de bewoners van de getroffen woning. Daarom heeft calamiteitenbedrijf BELFOR ervoor gekozen om de slachtoffers centraal te stellen in de dienstverlening. Manager Marketing & Sales Patrick Neeleman vertelt in deze editie meer over deze aanpak.

Verder komt Peter Luxwolda, gecertificeerd taxateur van klassieke automobielen, aan het woord. Hij vertelt over zijn liefde voor het vak en de gepassioneerde eigenaren en collectioneurs die hij dagelijks ontmoet. Ook staat hij stil bij ontwikkelingen in de markt voor klassiekers.

Ik wens u veel leesplezier.

Sidekick - 'Soms lijkt het op werk, maar meestal niet'

Als gecertificeerd taxateur van klassieke auto's rijdt Peter Luxwolda heel Nederland door om liefhebbers en verzamelaars te bezoeken.

Lees verder >>

Even voorstellen - Marije Schellevis

Marije Schellevis is sinds 1 juli Hiscox' nieuwe Claims Underwriter. Samen met Laura van den Berg en Sanne van Zandvoort vormt zij het claims team.

Lees verder >>

Praktijkperikelen - 'Niet opdrachtgever maar eindklant staat centraal'

Het internationale calamiteitenbedrijf BELFOR heeft enkele jaren geleden gekozen voor een nieuwe benadering en zich daarmee een unieke plaats in de markt toegeëigend.

Lees verder >>

Claims - De lookalike-claim

Een bekende acteur is boos omdat hij vindt dat zijn portretrecht is geschonden en eist een forse schadevergoeding.

Lees verder >>

Goeroezemoes - Zelf de trend bepalen

Na een verrassend gesprek met een collega vraagt Thijs Otto van Es zich af of hij er zelf misschien de oorzaak van is als dingen soms niet lukken…

Lees verder >>

Prijsvraag - Win een fles Sancerre!

Doe mee en maak kans op een voortreffelijke Sancerre!

Lees verder >>

MarktTrends

Christie's veilt 'spulletjes' Nancy Reagan

Europa investeert in opsporing cybercrime

Lees verder >>